BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Banyak fakta dari sumber sejarah menunjukkan bahawa Batu Permata dan Barangan mistik dan Antik mempunyai tempat yang amat istimewa di hati kalangan masyarakat dunia khasnya masyarakat Melayu sejak dahulu lagi.
Walaupun pada umumnya Batu Permata dan Barangan Antik dan Mistik ini hanya dimiliki oleh golongan tertentu sahaja, tetapi kini Batu Permata dan Barangan Mistik, Antik ini boleh dimiliki, Selain sebagai perhiasan sebenarnya Batu Permata dan barangan mistik mempunyai Rahsia yang tersendiri dengan izin Allah swt semata-mata.

Sebab itulah ianya tetap mendapat tempat dalam masyarakat di mana-mana tempat pun di dunia.
-KAMI DARI NEGERI SERAMBI MEKAH
-KAMI MEMBERIKAN HARGA ISTIMEWA BERDASARKAN KUALITI BARANG
-KEMAMPUAN KEWANGAN PEMBELI UNTUK MEMILIKI BARANGAN KAMI AKAN DIPERTIMBANGKAN JIKA BENAR-BENAR BERHAJAT.

INSYA-ALLAH.....
UNTUK SEBARANG URUSAN, SILA HUBUNGI :
Idham Al-Qarni @ "Andika 9"
Tel:+60146062090.
WhatsApp/Viber/WeChat etc: +60146062090
______________________________
SILA CLICK "CATATAN LAMA" DI PENGHUJUNG HALAMAN UNTUK KE HALAMAN SETERUSNYA

Nak Cari Barang Mistik & Antik jenis Apa? Taip saja di kotak ini Jika tidak jumpa

Jumaat, 2 April 2010

COMING SOON - HATI BESI METEOR DAN "BESI KEBAL/TAHAN KULIT" GRED 1GAMBAR DI ATAS ADALAH BESI ALAMI YANG ADA BATU SEAKAN2 LAVA GUNUNG BERAPI YANG BERSIFAT "KEBAL" DENGAN IZIN ALLAH SWT. SUDAH TERUJI DENGAN MENETAK KELAR DENGAN PARANG DAN PISAU TAJAM. ADA SESETENGAH PIHAK MENGATAKAN IANYA ADALAH BESI KURSANI GRED 1 KERANA TAHAP MELEKAT MAGNETNYA SANGAT2 KUAT!, TP CUBA FIKIRKAN SEJENAK. ADAKAH TIMAH YANG MELEKAT PADA MAGNET ITU TIMAH ASLI?TENTU JAWAPANNYA BUKAN!!
JADI FIKIR-FIKIRKANLAH BESI APAKAH INI. MENURUT BEBERAPA PAKAR DI KELANTAN,IANYA SETARAF BESI KUNING GRED 1,CUMA IANYA BEWARNA PERAK,BUKAN BEWARNA KUNING EMAS. NANTI SAYA UPLOADKAN DALAM BEBERAPA HARI LAGI KERANA MASA TIDAK MENGIZINKAN. INSYAALLAH.
________________________________________
________________________________________
________________________________________
GAMBAR DI BAWAH PULA ADA YANG MENGATAKAN IANYA HATI BESI, BATU METEOR, BUIH LELEH ASAL PERMULAAN KEJADIAN BESI DAN TAHI BUMI DAN APAPUN TAFSIRAN ORANG,ALLAH JUA MAHA MENGETAHUI.KEKERASANNYA SANGAT KERAS! WALAUPUN @WAJAHNYA@ SEPERTI DAMAR.
INI ADALAH PERTUKARAN BARANG(BARTER TRADE) DENGAN KANDA WALIQUDUS. SAYA SUDAH DICANAI DAN DIJADIKAN DALAM BENTUK KETULAN KECIL KERANA HARGANYA AMAT MAHAL DAN TERHAD.
SUDAH DI UJI OLEH 3 PAKAR BESI DAN KAYU DI KELANTAN. DIMAKLUMKAN IANYA BERSIFAT KEBAL UMUM DENGAN IZIN ALLAH SWT. UNTUK MENDAPATKAN STOK MISTIK INI,SILA HUBUNGI SAYA DAN WALIQUDUS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TAMAT HALAMAN UTAMA

SILA "CLICK" "CATATAN LAMA" UNTUK KE HALAMAN BERIKUTNYA..
------------------------------------------------------------------------
NOTA PENTING

ATAS PELBAGAI PERSOALAN DAN PERMINTAAN KARUT DARI SEGELINTIR BROKER, TELAH BERLAKU BANYAK MASALAH. KEFAHAMAN DAN MAKLUMAN KEPADA PARA PENGUNJUNG BUDIMAN, KAMI SAMA SEKALI
TIDAK BEKERJASAMA DENGAN BLOG YANG BERSIFAT "HITAM" LAIN
DAN KAMI,


-
TIDAK BERMINAT UNTUK MEMBERI PINJAM BARANGAN,TERLIBAT @ BERSEKONGKOL DALAM UPACARA RITUAL TERTENTU. JIKA BERASA BERASA MAHU MILIK, SILA "BELI"@"BARTER". SALAH GUNA BARANGAN, TANGGUNG SENDIRI. (MACAM BELI PISAU, POTONG BAWANG BERBEZA DENGAN BUNUH ORANG),
-
TIDAK BERMINAT UNTUK JUAL BELI "KHADAM YANG JAHANNAM", MOHON NO.EKOR, PERMINTAAN ILMU "JARAK JAUH",
-
TIDAK BERMINAT UNTUK MELAYAN PERMINTAAN BAHAN-BAHAN SEPERTI CEMARA/RANTAI/GELIGA BABI SEUMPAMANYA,
-
TIDAK BERMINAT UNTUK MEMBEKALKAN MINYAK SIHIR GUNA-GUNA, MINYAK DAGU, JENGLOT DAN SEUMPAMANYA
-
TIDAK BERMINAT UNTUK MENGHANTAR/MEMBALAS ILMU SANTAU/SIHIR, DAN PELBAGAI BARANGAN DAN KAEDAH YANG BERSIFAT "HITAM".

MAAF & HARAP MAKLUM...
---------------------------------------------------------------

Terima Kasih Daun Keladi
Kerana Sudi Bertandang ke Blog Mega Mistik
Salam Ukhwah dari :- Andika 9
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tinta Akhir

Barangan Mistik terdiri dari kayu-kayuan, Besi dan batuan semula jadi yang semuanya terdiri daripada kandungan bahan bahan alam natural, contohnya dari Raja kayu, Kayu Bertam, Teras Kemuning hitam , Kayu Stigi. Besi kuning, Besi meleleh, Besi Berani, Besi Kursani dan perbagai Batu Alumi.. Bahan seperti kayu, besi dan batu semulajadi ada yang mengandungi kelebihan mistik yang cukup bagus, bernilai seni dan jarang terdapat di pasaran.

Permata atau barangan antik adalah dari pilihan kayu kayu atau besi besi alumi terbaik dengan harga yang mahal, tetapi cukup unik dan berharga untuk Anda simpan. Sama juga dengan barangan antik

Sekian. Assalamualaikum ..

10 Label Paling Popular